Tiistaina päivä alkoikin mukavasti… Päätin kerrankin mennä autolla opistolle, kun oli sen verran materiaalia mukana. Ja kuinkas kävikään. En löytänyt parkkipaikkaa ajoissa vaan ajoin auton erääseen pihaan. Olin jo Jorgelle soittanut, että myöhästyn valitettavasti klo 10 sovitusta palaverista ja kaiken kukuraksi sain sitten vielä parkkisakon kaupan päälle.

Parkkisakko oli 60 euroa. Onnekseni Espanjassa on sellainen erikoinen sääntö, että, jos sakon maksaa 72h sisällä summa on jotain 3…7 euron välillä. Joten illalla maksoimme sen ja summa oli vain 6,65 euroa. Ja myös erikoista oli se, että sakko maksettiin parkkiautomaatiin.

Keskiviikkona lähdimmekin sitten Sofia-opiston retkelle Cadiziin Liisa Väisäsen toimiessa oppaana. Cadiz on Euroopan vanhin kaupunki ja sijaitsee Atlantin rannalla, Fuengirolahan on Välimeren rannalla. Muutamia kuviakin tuli opistolle otettua:

Torstaina oli iltapäivällä yhdet henkilökuvaukset. Merikan kanssa käytiin läheisessä puistossa. Merika on opistolla Espanjankielen opettaja.

Ennen kuvauksia kuuntelin 12h putkeen surullisista tapahtumista Ukrainassa, jotka vaikuttaa kovasti motivaatioon mihinkään tekemiseen 🙁

Tänään perjantaina menen opistolle taltioimaan Etuviisaat-tilaisuutta, jonka luennoitsijana toimii kirjailija Raija Oranen. Hänestä otinkin kuvia muutama viikko sitten.

Koska sunnuntain vaellus vuoristossa peruttiin, viikonloppuna vain omaa ohjelmaa.