Täksi päiväksi ei ollut mitään ennalta sovittua kuvausta. Ajattelin tehdä koulujuttuja, kun ylltääen sainkin Minnalta Sofiia-opistolta viestin.
Jorge Seguera Lopezista pitäisi pikaisesti ottaa kuvia mainokseen uudesta kurssista. Ideana oli, että hän lukisi sanomalehteä  kahvilassa tai terassilla. Myös muunlaisia kuvia voisi ottaa, joita käytettäisiin mahdollisesti myöhemmin. Miguel lähtisi ostamaan päivän paikallisen aviisin El Paisin.
Kuvaus alkoi noin parin tunnin kuluttua viestistä ja etsin tätä keikkaa varten netsistä ideakuvia, jonka pohjalta lähdettäisiin kuvailemaan.
Saavuttuani opistolle, päätettiin, että otetaan muutama kuva myös opiston suuressa salissa. Tässä yksi niistä.

Idea kuvan ottamisesta kahvilasta tai terassilta kiehtoi itseäni enemmän, joten lähdimme kohti Jorgen lempiravintolaa La Carihuela Chicaa.

Koska Jorge tuntee omistajan, hän kysyi, olisiko mahdollista kuvien ottaminen terassilla. Mutta koska ulkona tuuli melko kovasti, pääsimme ravintolaan sisään kuvailemaan. Jorge tilasi meille myös kahvit, jottei nyt ravintolaan ihan noin vaan mentäisi istuskelamaan… Mm. seuraavat kuvat siellä otettiin.

Kahvit juotuamme lähdettiin vielä opistolla käymään ja sitten kämpille kuvien kimppuun. Otin arviolta n. 50 kuvaa, joista yhdeksän laitoin Minnalle ja Jorgelle hyväksyttäväksi.
Hetken kuluttua tulikin jo Minnalta viesti, ”laitoin juuri Jorgen kurssin mainoksen Facebookiin”.
Tällainen mainos siitä sitten tuli:

Mukava, nopea, melko selkeä ja myös vapaat kädet antava toimeksianto nopealla tahdilla oli kyllä mun mieleen, sillä ei kerennyt turhia ihmettelemään ja miettimään vaan suoraa äksonia. Ja kun on tietoinen mitä tekee, niin homma luonaa. Vaikkakin nyt kyllä sovittiin, että noin päivän varoitusajalla olisi hyvä saada kuvauskeikat tiedoksi, sillä meillä kun on tuo koiraongelma, eli koiria ei voi kahdestaan jättää ja Maarit saattaa olla lenkillä, en välttämättä ihan heti pysty lähtemään.
Tänään en ottanut yhtään ns. vapaa-ajan ruutua, vaan tässä pari eilistä lintukuvaa, jotka nappasin samalla kun kuvailin surffareita.

Minnalta tuli myös pyyntö, että erään yhdistyksen espanjankielen tunnilta ottaisin kuvia, mutta puheenjohtajan kanssa pitää vielä erikseen sopia, että kuvauslupa saadaan.
Kuulin myös, että helmikuun lopulla olisi retki Cadiziin, jonne on reilun kahden tunnin ajo bussilla. Tämä on erittäin kuvauksellinen kaupunki ja odottelen sitä kovasti.

Tällainen päivä tänään, huomisesta ei vielä muuta tietoa, kun, että Raiskion Pasi (vanha lapsuudenkaverini Porista, jonka tapasin eilen illalla) otti yhyteyttä, jos lähtisimme huomenna perjantaina klo 17:30 Malagaan, jossa järjestetään Retro Auto & Moto -näyttely ja sehän mulle sopii kyllä…

Eli kouluhommia aamupäivällä ja päivällä, jos ei muuta kuulu ja illalla Malagaan 🙂